Menu
Your Cart

VHT PAINT

De acum, amatorii DIY (do-it-yourself) isi pot crea singuri aspectul de aluminu anodizat pe orice piesa metalica a motorului. Aceste strat unic transparent creeaza un efect de anodizare (eloxare) pe orice suprafata bine preparata fie ca este cromata, metal brut sau suprafete cu crom fals. Efectul es..
91,00 RON
Fără TVA:91,00 RON
VHT Barrel Spray Paint este special creata pentru a readuce motorul motocicletei la aspectul original de fabrica. Este extrem de rezistent la uleiuri, benzina si solventi si rezista pana la 288°C. Opreste rugina, coriziunea si nu se crapa,. exfoliaza sau decoloreaza. Ambalare: spray presuri..
83,00 RON
Fără TVA:83,00 RON
Gama VHT Caliper Paint a fost special creata pentru finisaje custom ale componentelor sistemului de franare si in special a etrierilor de frana. Rezista la temperaturi de pana la 482°C si nu se va crapa, exfolia sau rugini chiar in conditii extreme de utilizare sau in conditii dure de vreme sau ..
74,00 RON
Fără TVA:74,00 RON
VHT Black Oxyde Case Paint este o vopsea cu finisaj negru satinat utilizata in special pentru blocurile motor (cartere) ale motocicletelor in 2 sau 4 timpi. Rezista pana la 288°C. Opreste rugina, coriziunea si nu se crapa, exfoliaza sau decoloreaza chiar in conditii atmosferice extreme. Ambalare ..
83,00 RON
Fără TVA:83,00 RON
Vopselurile VHT 288°C Engine Enamels™ sunt disponibile intr-o gama larga de culori, incluzand aici si replici ale culorilor de fabrica. Toate culorile au durabilitate exceptionala si rezistenta chimica si termica superioare. Sunt special formulate astfel incat sa reziste la coroziune, sare de drum, ..
75,00 RON
Fără TVA:75,00 RON
Nicicand nu arata mai spectaculos motorul decat atunci cand este vopsit cu gama Engine Metallic de la VHT. Creata pentru a rezista la temperaturi inalte in utilizarile de inalta performanta, vopseaua VHT Engine Metallic™ confera un finisaj metalizat stralucitor rezistent pana la 343°C. O combinatie ..
108,00 RON
Fără TVA:108,00 RON
VHT FLAMEPROOF™ va reinnoi si va prelungi durata de viata a fiecari suprafete expuse la temperaturi extrem de inalte. Proprietatile sale unice o fac alegerea preferata in industria auto-moto pe sistemele de evacuare sau in industria aerospatiala pe motoarele cu reactie, vehiculele de reintrare ..
88,00 RON
Fără TVA:88,00 RON
VHT Roll Bar & Chassis Paint este o vopsea epoxidica care nu are nevoie de pregatire prealabila cu grund pentru a fi aplicata. Confera un aspect de finisaj electrostatic care este rezistent la atac chimic, coroziune, rugina si sare de drum. Ambalare spray presurizat 400ml / 312g Te..
73,00 RON
Fără TVA:73,00 RON
VHT Wheel Paint confera un finsaj spectaculos si protectie reala pentru toate tipurile de roti, standard sau custom. In mod curent, rotile sunt supuse la conditii extrem de aspre atat pe drum cat si in afara lui. Sarea, praful, nisipul, pietrele, reziduurile de franare afecteaza in mod extrem de agr..
75,00 RON
Fără TVA:75,00 RON
VHT Wrinkle Plus™ combina culori puternice cu o textura bogata pentru acel look "custom". Rezista la temperaturi inalte de pana la 177°C si este ideala pentru a aduce o tusa personala aproape fiecarei suprafete metalice. VHT Wrinkle Plus™ rezista la decolorare, degresanti si la conditii atmosferice ..
92,00 RON
Fără TVA:92,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)