Menu
Your Cart

GENTI SPATE

Multe ore de cercetare și dezvoltare au fost investite in aceast rucsac EXFIL, primul rucsac care să fie si ultimul de care vei nevoie vreodată. Un compartiment principal și două compartimente secundare care pot conține pana la 48 de cutii de băuturi de 330 ml - adică două baxuri de b..
850,28 RON
Fără TVA:850,28 RON
Acest rucsac moto robust are dimensiunea potrivită pentru aproape orice aventură. Caracteristicile includ un compartiment principal mare și o clapă extensibilă, care poate ține rapid o rolă de pat sau un strat exterior. Montarea universală este ușoară cu cinci benzi de compresie încorporate și patru..
850,28 RON
Fără TVA:850,28 RON
EXFIL-65 are dimensiunea potrivită pentru a “înghiți” echipamentele de camping sau îmbrăcămintea și a le păstra complet protejate de elemente. Nu credem că ar trebui să puneți 65 de beri, dar așa măsurăm volumul interior în loc de litri. Cu curele robuste cu mânere și bucle încorporate, este ușor de..
561,71 RON
Fără TVA:561,71 RON
Cea mai populară geantă EXFIL de dimensiuni full-size ppoate fi fixata strâns pe orice motocicleta cu sissy-bar sau spătar, dar această geantă super-dură se potrivește excelent și pe motocicletele europene și japoneze din segmentul touring-adventure. Compartimentul pentru scule integrat al..
971,76 RON
Fără TVA:971,76 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)