PARTENERII NOSTRI

Probabil cea mai mare varietate de piese si accesorii disponibile pentru motocicletele voastre. Nu conteaza ca e vorba de chopper, cruiser , enduro, adventure sau supersportiva, orice ai avea nevoie, la ei se va gasi. Sunt cei mai longevivi parteneri ai nostri, si de aceea ne simtim mandri sa-i numim si prieteni. Sunt partenerii nostri inca de la infiintare, din 2011.

Indiferent ce am avut de facut in ultimii cinci ani, fie ca am construit, restaurat, modificat sau pur si simplu am avut de reparat un Harley Davidson, olandezii de la MCS ne-au sarit in ajutor. Sa nu uitam si de gama de echipamente si lifestyle astfel incat si noi, riderii, sa ne simitim “in linie” cu fierul. Sunt partenerii nostri din 2014.

Un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Motocicletele cu care cei de la Custom Chrome se prezinta an de an la cele mai importante festivaluri de custom din Europa si din lume, spun totul legat de abilitatile acestora si linia de accesorii dedicata americanilor de la Harley Davidson. Sunt partenerii nostri din 2013.

Echipamente, accesorii, piese, consumabile etc… De toate pentru toate buzunarele. Orice alt comentariu pare de prisos. Cu peste 80 de magazine in intreaga Europa, asta neincluzandu-ne pe noi, reseller-ii oficiali, germanii de la Louis s-au impus drept cel mai mare retailer moto de pe batranul continent. Sunt partenerii nostri din 2016.

Cand spui WUNDERLICH spui BMW. Sau invers. Chiar daca bavarezii se lauda cu o gama destul de larga de accesorii originale pentru boxer-ele lor, WUNDERLICH au ridicat stacheta la un alt nivel, atat din punct de vedere al calitatii cat si al rafinamentului executiei produselor lor. GS, RT, LT sau mai noul RnineT, toate sunt “deservite” de o oferta extrem de variata de accesorii. Sunt partenerii nostri din 2014.

Cu peste 50 de ani experienta in dezvoltarea si distributia de accesorii pentru Harley Davidson, olandezii de la ZODIAC reprezinta un nume cu greutate in lumea moto. Motocicletele de serie nu-ti satisfac setea de individualitate? Crezi ca un custom este mai potrivit ? Pe langa asta vrei sa ti-l faci si singur ?? Nicio problema. Kiturile complete de motociclete pe care METRIC MOTION ti le ofera cu ajutorul celor de la ZODIAC sunt raspunsul. Sunt partenerii nostri din 2014.

VOI, CLIENTII…

No link here. Sorry !

… sau mai bine zis, prietenii nostri, cei fara de care tot ceea ce am cladit in ultimii ani nu ar fi fost posibil. De la cele mai mici dracarii, suruburi si piulite si pana la chestii de top cum ar fi motoare intregi sau accesorii atat de scumpe incat frizeaza ridicolul cu pretul lor, ne-ar placea sa credem ca v-am sarit in ajutor tuturor cu acelasi nivel de promptitudine si profesionalism. Desigur ca au fost si mici scapari, unele din vina noastra, altele independente de noi, dar per ansamblu am incercat sa rezolvam orice solicitare venita din partea voastra . Acolo unde nu s-a putut, sper macar ca am reusit sa va fi indreptat in directia potrivita. Va multumim!

…and yes: we DO love your toys !