Menu
Your Cart

BEL-RAY

Spray multifunctional cu continut de aditivi antiuzura ce confera o pelicula protectiva pe suprafetele pe care este folosit Degripant, curata, lubrifiaza si protejeaza impotriva coroziunii, inlatura apa si reduce frictiunea Nu afecteaza contactele electrice, piesele din lemn sau vinil si suprafe..
69,36 RON
Fără TVA:69,36 RON
  Vaselina pentru asamblare pe baza de disulfid de molibden proprietati exceptionale de lubrifiere care minimalizeaza efectele de uzura din timpul perioadei de rodaj proprietati hidrofobe si de asemenea rezistenta la actiunea acizilor si alcaloizilor. impiedica distrugerea filetelor..
90,00 RON
Fără TVA:90,00 RON
Aditivii speciali de lubrifiere reduc frecarea la alunecare pentru schimbari de viteza excepțional de line și silențioase și o putere maximă Rezistă la scaderea vâscozității cauzată de acțiunea de forfecare a angrenajelor Vascozitate 85W-140 Formula chimica Bel-Ray rezistenta la..
64,00 RON
Fără TVA:64,00 RON
  Lubrifiant de lant aerosolizat 100% sintetic dezvoltat cu ajutorul echipelor profesioniste de racing. asigura uzura minima asupra lantului si pinioanelor prin formula sa extrem de aderenta eficienta dovedita in teste si la viteze mai mari de 160 kmh; potrivit pentru lanturi de tip..
55,00 RON
Fără TVA:55,00 RON
  spray de curatat lantul. Indeparteaza chiar si cele mai indaratnice mizerii; fara reziduuri restante dupa utilizare astfel incat spray-urile de lubrifiat pot fi folosite imediat nu decoloreaza piesele vopsite fie ele metal sau plastic potrivit pentru toate tipurile de lanturi, fie..
50,00 RON
Fără TVA:50,00 RON
Ulei mineral premium Indeplineste standardele API SM/SN /  JASO MA2 potrivit motoarelor in 4 timpi racite cu aer/lichid si ambreiaje umede  ..
45,00 RON
Fără TVA:45,00 RON
Ulei semisntetic multigrad ce combina cele mai rafinate uleiuri sintetice si esteri naturali pentru o protectie superioara a motorului. indeplineste standardele API SM/SN / JASO MA2 potrivit motoarelor in 4 timpi racite cu aer/lichid si ambreiaje umede  ..
56,00 RON
Fără TVA:56,00 RON
  Ulei 100% sintetic multigrad pentru utilizarea in motoare de inalta performanta. scade temperatura motorului si sporeste puterea indeplineste standardele API SM/SN / JASO MA2 potrivit motoarelor in 4 timpi racite cu aer/lichid si ambreiaje umede  ..
79,00 RON
Fără TVA:79,00 RON
Elimina uzura prin aderare chimica in zonele de uzura ale trasnmisiilor Previne contactul metal – metal cauzat de socurile puternice din timpul actionarii acceleratiei Aditivii speciali de lubrifiere adera la suprafetele metalice scazand frecarea interna  Rezistenta inalta si grosime..
67,00 RON
Fără TVA:67,00 RON
Ulei multigrad creat special pentru cerintele motocicletelor echipate cu transmisie separata de motor sau a celor pe cardan  uzura redusa, zgomot redus si schimbari line de viteza Respecta normele API GL-4, GL-5 NU SE UTILIZEAZA IN AMBREIAJELE UMEDE !!  ..
67,00 RON
Fără TVA:67,00 RON
Formulat pentru utilizare în toate furcile de suspensie, inclusiv cele care utilizează sisteme cu cartuș și cameră dublă Funcționare lină pe o gamă largă de temperaturi Elimină frictiunea statica și tragerea, îmbunătățind în același timp acțiunea furcii..
65,00 RON
Fără TVA:65,00 RON
Folosește o formulă specială de propilen glicol non-toxică concepută pentru un transfer mai bun de căldură și motoare cu răcire mai bună Protejează împotriva coroziunii și prelungește durata de viață a tuturor sistemelor de răcire a motocicletelor De asemenea, va proteja sistemele care utilizeaz..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Lubrifiant special formulat de înaltă calitate pentru carcasa primară pentru toate modelele Big Twin Ideal pentru a rezista la presiuni ridicate Ajută la asigurarea duratei de viață îndelungate pentru lanțul transmisiei primare Funcționează pentru a preveni alunecarea ambreiajului și reducerea..
60,00 RON
Fără TVA:60,00 RON
Depășește FMVSS Sec. 571.116 Specificații privind lichidul de frână al vehiculului cu bază de silicon DOT 5; se poate amesteca cu toate fluidele care îndeplinesc astfel de specificații NU este compatibil si NU trebuie amestecat cu DOT 3 și DOT 4; Sistemele de frânare DOT 3 sau DOT 4 pot fi co..
72,00 RON
Fără TVA:72,00 RON
Lubrifiant de înaltă calitate special formulat pentru transmisiile transmisiilor Sportster V-Twin echipate cu ambreiaje umede Rezistă la oxidare și scaderea vâscozității pentru performanțe extinse Creat pentru a preveni alunecarea ambreiajului pentru un angajament constant Prezintă o culo..
75,00 RON
Fără TVA:75,00 RON
Oferă protecție anti-uzură pentru o durată lungă de viață a lanțului și a pinionului Dispune de un strat de protecție exterior care nu va atrage murdăria, nisipul sau nisipul și nu va stropi atunci când este utilizat conform instrucțiunilor Potrivit pentru toate lanțurile cu garnituri O, X și Z ..
45,00 RON
Fără TVA:45,00 RON
Compatibil cu toate fluidele care îndeplinesc specificațiile DOT 3 sau DOT 4 Pentru utilizare în toate sistemele de frână cu tambur sau disc și ambreiajele hidraulice, cu excepția sistemelor care utilizează fluide pe bază de minerale (LHM) Punct de fierbere: uscat 230 ° C (446 ° F), umed 155 ° C..
47,00 RON
Fără TVA:47,00 RON
Dezvoltat pentru cerințele unice ale motocicletelor de curse în 4 timpi echipate cu motoare și transmisii separate Formulat pentru a proteja treptele de viteză și rulmenții supuși sarcinilor cuplului ridicat ale puternicelor motoare Thumper în 4 timpi Formula multi-vâscozitate Curge liber pent..
55,00 RON
Fără TVA:55,00 RON
Conceput special pentru motoare de curse monocilindrice în 4 timpi, cu mai multe supape Combină esteri sintetici de cea mai bună calitate și uleiuri de bază minerale foarte rafinate Oferă protecție maximă împotriva uzurii trenurilor de supape, inelelor, cilindrilor și pistoanelor Oferă putere ..
64,04 RON
Fără TVA:64,04 RON
Ulei complet sintetic, pe bază de ester, rezistă la cele mai ridicate temperaturi și solicitări, pentru motociclete în 4 timpi Pentru utilizare la toate motocicletele în 4 timpi cu sau fără ambreiaje umede Motoare Thumper (monocilindru, motoare de curse cu mai multe supape) Proprieta..
78,00 RON
Fără TVA:78,00 RON
Afişare 1 - 20 din 24 (2 pagini)