Menu
Your Cart

Despre noi

SALUT!

... si bine ai venit ! Da, da, tie ma adresez, cel care citesti acum. Daca tot ai ajuns aici, mai ai putina rabdare si patrunde in lumea METRIC MOTION.
Ce este METRIC MOTION?
As putea sa-ti spun ca intreaga idee care sta in spatele acestui concept a aparutr in urma unui intens studiu bazat pe cifre, analize financiare si de piata, etc, dar as minti. Nu. S-a nascut ca urmare a unei stari de tensiune crescanda, generata de ambuteiajele infernale, specifice unei mari metropole. Motocicleta a rezolvat problema traficului urban, iar ulterior, si-a dovedit utilitatea si in calitate de partener la drum lung. Si daca tot e sa calatoresti, de ce sa nu o faci cu putin stil?
Amandoi stim ce greu este sa gasesti piese si accesorii de calitate pentru "bidivii" nostri. Vin deci, in intampinarea ta (…si a mea) cu cateva accesorii ce iti pot usura viata de motociclist, adaugandu-i in acelasi timp si un strop de savoare. Ma alatur astfel celor ce-si doresc un plus de siguranta, performanta, estetica si confort in toate calatoriile si peregrinarile ce li se astern in fata.
Acesta este mesajul care te-a intampinat timp de doi ani si mai bine pe vechiul nostru site. L-am pastrat deoarece ce am spus atunci este adevarat si se mentine si acum. Intre timp insa, lucrurile au mai evoluat, ne-am facut cunoscuti usor-usor in randul vostru si pot spune cu mana pe inima ca majoritatea dintre voi ne-au devenit prieteni. Ne-ati ajutat astfel sa ne impunem ca un partener de incredere in segmentul moto care prinde  din ce in ce mai mult contur in Romania si anume cel al motocicletei custom.
Desigur ca vom continua si mai departe sa satisfacem si celelalte segmente (cruiser, offroad, sport, supersport, etc) dar pasiunea si inima noastra va fi intotdeauna in segmentul custom, fie ca e vorba de chopper, bobber, cafe-racer, street-fighter sau altele. Evident, de un loc special in portofoliul nostru vor avea parte si posesorii modelelor stock, partea de piese si accesorii pentru motocicletele Harley Davidson fiind spre exemplu un segment extrem de bine reprezentat. 
Cu produse noi, un site nou, un logo nou, o abordare noua si chiar si un sediu nou, METRIC MOTION se relanseaza pe o piata "veche" pe care multi inca o considera "in devenire".
Vechiul nostru mesaj spunea ca :
"Nume ca: Vance & HinesShow Chrome AccessoriesKuryakynRoland SandsMustang SeatsPerformance Machine si altele sunt binecunoscute printre motociclistii care apreciaza calitatea si performanta la adevarata lor valoare." La acestia se mai adauga si : S&S, ICON, John Doe, LePera, Biltwell, Paughco, Progressive Suspension, si multi, multi altii. 
As putea sa-ti spun ca aici, la METRIC MOTION, suntem cei mai buni, cei mai prompti, cei mai convenabili, cei mai cei … dar nu… e posibil ca uneori sa mai dam si gres, independent de vointa noastra. In schimb...
SUNTEM PASIONATI SI ENTUZIASTI!
Si nu uita: indrazneste sa fii moto!
Asfalt uscat!